Teamdag tandartsen in Antwerpen.

Teamdag tandartsen in Antwerpen.

Afgelopen zaterdag verwelkomden we 30 tandartsen uit Oostende. Er stond een mooie teamdag gepland voor hen in Antwerpen, uitgewerkt en begeleid door Cloud 9 Events.

We startten de dag met een bezoek aan de Ruien, een stelsel van 8 kilometer ondergrondse stadsgrachten. De gasten kregen een beschermpak en laarzen aan en genoten van een 2-uur durende ondergrondse wandeling onder begeleiding van een professionele gids. Aan de uitgang, in het stadsmagazijn aan de Keistraat, stonden de fietsen klaar voor een sportief vervolg. Via de voetgangerstunnel kwamen we op Linkeroever en fietsten we door naar Plaasj café waar de medewerkers ons stonden op te wachten voor een lekkere broodjeslunch. De fiets terug op en met de overzetboot opnieuw richting Rechteroever. Via het Eilandje kwamen we langs het Noordkasteel, het MAS, het nieuwe havenhuis om zo uiteindelijk te eindigen op het Hendrik Conscienceplein aan de Sint-Carolus Borromeuskerk.

De gasten kregen nu even de tijd om zich op te frissen in het hotel. Bij valavond begeleidden we de gasten naar restaurant RAS waar ze konden genieten van een prachtige zonsondergang op het terras met een glaasje champagne in de hand. Nadien genoten ze nog van een heerlijk 3-gangendiner.

Een geslaagd event met zeer fijne gasten!

 

Een mooi woordje van de klant:

Beste Michele,

Alles is heel goed verlopen. Het restaurant was ook dik in orde. Heel erg bedankt voor de goede organisatie. Ik stuur je contactgegevens zeker door naar de groep.

Mvg,
Stefanie

Teamdag tandartsen in Antwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *