We plan. You party.

Hebben uw medewerkers nood aan een avontuurlijke teambuilding? Lanceert u een nieuw product? Heeft uw bedrijf een jubileum te vieren? Of is het tijd om de champagnekurken te laten knallen en uw klanten in de watten te leggen?

unieke aanpak events

Unieke aanpak

Elk bedrijfsevent, of het nu maandelijks of jaarlijks plaatsvindt, moet een unieke en originele aanpak krijgen. U wilt toch ook dat uw medewerkers en klanten hier jaren later nog enthousiast over vertellen?

Bij Cloud 9 Events organiseren we opmerkelijke corporate events voor 10 tot 3000 personen waarbij we instaan voor de volledige uitwerking van elk aspect. We zorgen voor een prachtige locatie in de juiste setting en met de nodige uitstraling, een inspirerende uitnodiging, verrukkelijk eten, het juiste entertainment, en zo veel meer. Indien u zelf al een aantal zaken op het oog hebt dan passen wij die uiteraard probleemloos in het geheel in. Steeds rekening houdend met uw budget.

Concreet

U kan bij Cloud 9 Events terecht voor de organisatie van de meest uiteenlopende corporate events:

Personeelsfeesten, familiedagen, medewerkersdagen, opendeurdagen, openingsrecepties, netwerkbijeenkomsten, klantenevents, productlanceringen, incentives, conferenties, seminaries, corporate jubilea, sales kick-off, ...

corporate events

What’s in it for you?

Een extern bureau inschakelen om uw bedrijfsevent te organiseren lijkt u waarschijnlijk een extra investering. Toch niet! Samenwerken met Cloud 9 Events bespaart u veel tijd én geld.
Uw voordelen op een rijtje:

Netwerk van partners

Ons team heeft expertise in huis. Dit betekent dat we heel snel weten waar we moeten zijn, zonder tijd (en tijd is geld), te verliezen aan allerlei opzoekingen. Door de jaren heen hebben we een netwerk van partners samengesteld die we nauwkeurig hebben geselecteerd en die ijveren voor dezelfde kwaliteit. Deze partners, zoals locatieverhuurders, designfirma’s, cateraars, techniekers, artiesten en nog vele anderen vormen een cruciale schakel in het totale concept.

Interessante kortingen

Doordat we vaak samenwerken met dezelfde partners, kunnen we interessante kortingen bedingen. Deze voordelige prijzen hebben rechtstreeks effect op uw offerte en budget.

1 aanspreekpunt

Bij Cloud 9 Events heeft u 1 aanspreekpunt tijdens het hele proces. Tijdens de opstartfase hoeft u zich niet door allerlei offertes van verschillende leveranciers te worstelen. Uw contactpersoon doet dit voor u en bezorgt u 1 overzichtelijk dossier met 1 gedetailleerd budgetoverzicht. Tijdens het event zelf fungeert uw Cloud 9 contactpersoon als aanspreekpunt voor alle partners.

Verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid voor bepaalde risico’s komt in onze handen te liggen en niet in die van uw bedrijf.

Kwaliteit

Er wordt kwaliteit geleverd, van begin tot einde. Uw medewerkers kunnen zich blijven concentreren op hun hoofdactiviteit en nemen het organiseren van uw evenement niet op als een bijzaak.

Kleine organisatiestructuur

Dankzij onze kleine organisatiestructuur, met maximale ervaring in bedrijfsevenementen, werken we, indien nodig, samen met extra freelancers. U zal nooit opdraaien voor de zware kosten die een grote organisatie met zich meebrengt.

This is how we do it

Samen zitten we rond de tafel en spreken we het evenement met u door. Wij helpen u door het stellen van de juiste vragen en hebben oor voor elk detail.

Wanneer we alle informatie hebben verzameld, komt het Cloud 9 team bij elkaar en worden alle registers opengetrokken. Een eerste offerte, volledig uitgeschreven, met gedetailleerde budgettering wordt voorgesteld.

We passen het voorstel aan tot het 100% is wat u wenst. We bereiken een finaal akkoord over het concept en het budget.

Vervolgens contacteren we onze partners en noteren we zorgvuldig alle afspraken.

werkwijze events

Tijdens het event zijn we aanwezig vanaf de opbouw tot het moment dat de laatste deur gesloten wordt. We coördineren het volledige proces, zijn het aanspreekpunt voor alle toeleveranciers en zorgen ervoor dat alles loopt zoals het moet.

Na het event komen we graag nog eens samen om het te evalueren. Bent u tevreden? Zijn de doelstellingen bereikt? Hoe zijn de reacties? Hebben we u kunnen verrassen met onze organisatie? Nog een keer?

Ready to be on Cloud 9?